Corendon samen met Grecotel

Corendon werkt samen met Grecotel en brengt een nieuw, bruisend palet in de wereld van luxe vakanties.

Vanaf zomer 2024 openen de deuren van 15 nieuwe Grecotel hotels en resorts. Dit aanbod strekt zich uit over de Griekse eilanden:

  • 8 op Kreta
  • 4 op Corfu
  • 2 op Kos
  • 1 op Rhodos

Deze prijswinnende hotels, bekend om hun 4- en 5-sterren luxe, liggen aan enkele van de mooiste stranden. Elk hotel biedt een unieke ervaring met nadruk op heerlijke gastronomie en topklasse service. Hier vind je een combinatie van comfortabele kamers, culinaire hoogstandjes en professioneel personeel die jouw vakantie onder de Griekse zon onvergetelijk maken.

De culinaire reis is een hoogtepunt in de Grecotel LUXME® hotels. Dit All Inclusive concept biedt een rijke variëteit aan smaken, van lokale specialiteiten tot internationale gerechten. De chef-koks, ware kunstenaars in hun vak, gebruiken verse lokale ingrediënten om verrukkelijke maaltijden te creëren. Naast de diverse buffetten en à la carterestaurants, kun je in de meeste hotels genieten van exclusieve gastronomische restaurants en een brede keuze aan bars, passend bij elke smaakvoorkeur.

Atilay Uslu, oprichter van Corendon, licht toe: “We zijn trots om deze samenwerking aan te kondigen. Onze klanten zoeken kwaliteit en waarderen uitstekende service en lekker eten. De Grecotel keten voldoet perfect aan deze wensen. Het feit dat we alle hotels aan ons aanbod toevoegen op de bestemmingen waarop we vliegen, is echt een aanwinst voor onze zonvakanties op de Griekse eilanden.

Yorg Bonami, Sales & Marketing Manager BENE bij Grecotel, voegt toe: “We zijn zeer blij dat Corendon voortaan één van onze partners wordt op de Nederlandse & Belgische markt. En dat met een zeer uitgebreid aanbod van maar liefst 15 van onze hotels! Er vroeg bij zijn is de boodschap, want de boekingen voor zomer ’24 lopen als een trein.

Wil je meer weten over wat Grecotel te bieden heeft? Ontdek het complete aanbod en bereid je voor op een onvergetelijke zomervakantie in 2024.

Winkelwagen