Eerste Corendonvlucht naar Curaçao

Alsof een nieuw hoofdstuk opent in de annalen van de luchtvaart, tilt de Airbus A350 van Corendon Dutch Airlines sierlijk zijn vleugels op Schiphol, de horizon tegemoet. Het markeert de eerste keer dat reizigers rechtstreeks de Caribische zon van Curaçao kunnen proeven zonder tussenstops, en deze mijlpaal is niet onopgemerkt gebleven.

Zet je schrap voor een zonnige verrassing, want Corendon maakt je reis naar Curaçao nu nog makkelijker. Niet een, niet twee, maar drie keer per week zoeft er een vliegtuig van Amsterdam naar het hart van de Caraïben, direct naar de warme glimlach van luchthaven Hato. En het nieuws wordt alleen maar beter: vanaf 15 december geniet je zelfs vijf keer per week van deze rechtstreekse verbinding! Dit is jouw kans om de parelwitte stranden, de kleurrijke cultuur en de ongekende gastvrijheid van Curaçao te omarmen.

Atilay Uslu, de man achter Corendon, vloog hoogstpersoonlijk mee met deze historische vlucht. “Dit is een moment waar we lang naar hebben uitgekeken en het is geweldig om te zien dat onze inspanningen en toewijding hun vruchten afwerpen. Curaçao is een schitterende bestemming en we zijn er trots op om onze passagiers de kans te bieden om nu ook met onze vluchten dit mooie eiland te ontdekken.” Zijn woorden weerspiegelen niet alleen trots, maar ook de belofte van een onvergetelijke eilandervaring.

Alsof de Caraïbische zee zelf je uitnodigt, breidt Corendon haar vleugels uit naar Curaçao. Bij het vertrek van de vlucht deelde de Curaçaose minister van economische ontwikkeling, Ruisandro Cijntje, in de feestvreugde en noemde het een ‘monumentale dag voor Curaçao’. Het commitment van Corendon aan deze zonovergoten bestemming schijnt door in hun inzet voor het eiland.

Steven van der Heijden, de stuurman aan het roer van Corendon, voegt eraan toe: “Ons doel is helder: de top bereiken in de Nederlandse reiswereld. We stoppen niet bij Curaçao; we zoeken steeds nieuwe horizonten om jouw reiswensen waar te maken.” Hun visie is duidelijk: jou voorzien van herinneringen die even warm zijn als de Curaçaose zon.

Winkelwagen