Indonesië


10 belangrijke vragen over een vakantie op Bali

1. Wat moet ik weten voordat ik naar Bali reis?

Voordat je naar Bali gaat, moet je weten dat je een uitreisticket nodig hebt. Op het vliegveld vragen ze vrijwel altijd naar een uitreisticket voor Indonesië.

2. Wat is het voornaamste risico bij het maken van een reis naar Bali?

Het grootste risico bij het reizen naar Bali is dat je bij een PCR-test positief wordt getest. Als je kort voor vertrek positief wordt getest, mag je niet naar Indonesië reizen en moet je de reis annuleren of uitstellen.

3. Hoe zit het met gezondheidsprotocollen op Bali?

Vergeet niet om de gezondheidsprotocollen te volgen tijdens je verblijf op Bali. Houd afstand, draag een masker in openbare ruimtes en was regelmatig je handen.

4. Wat zijn de populairste bezienswaardigheden op Bali?

Bali staat bekend om zijn prachtige stranden, oude tempels en het bruisende nachtleven. Bezoek bijvoorbeeld de Uluwatu-tempel, het Monkey Forest en de levendige stad Seminyak.

5. Wat is de beste tijd om naar Bali te gaan?

De beste tijd om naar Bali te reizen is tijdens het droge seizoen, dat loopt van april tot oktober. Gedurende deze periode heb je de minste kans op regen en zijn de temperaturen aangenaam.

6. Wat voor soort accommodatie is er op Bali?

Bali heeft een breed scala aan accommodaties, van luxe resorts en villa’s tot budgetvriendelijke hostels en guesthouses. Je vindt altijd iets dat past bij je budget en voorkeur.

7. Wat is de lokale valuta op Bali?

De lokale valuta op Bali is de Indonesische Rupiah (IDR). Zorg ervoor dat je altijd wat contant geld bij je hebt voor kleine uitgaven, zoals eten bij lokale eetstalletjes.

8. Is het veilig om op Bali te reizen?

Bali is over het algemeen een veilige bestemming, maar het is belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen. Let op je bezittingen, vermijd ’s nachts alleen reizen en volg de gezondheidsprotocollen.

9. Hoe is het vervoer op Bali?

Op Bali zijn er verschillende vervoersopties, zoals scooters, taxi’s en privéchauffeurs. Scooters zijn de meest populaire en flexibele manier om het eiland te verkennen, maar zorg ervoor dat je een internationaal rijbewijs hebt.

10. Hoe kan ik op de hoogte blijven van reisregulaties op Bali?

Blijf op de hoogte van de laatste informatie over reisregulaties op Bali door regelmatig de officiële Indonesische toerisme website te bezoeken.

Winkelwagen

FILTERS

REGIO
STAD
WAARDERING
PRIJS
-
SORTEER OP