Sanadome Hotel & Spa Nijmegen

BookingReus.nl spit ruim 70 hotel zoekmachines door om de meest voordelige kamer voor je te vinden.

Ontspanning

Ontspanning en een heerlijke nachtrust! Daar staat het 4 sterren Sanadome Hotel in Nijmegen voor. Het hotel heeft 106 luxe ruime kamers. Bijna allemaal hebben ze een balkon en een mooi uitzicht op het fontein of parktuin. De bedden zijn groot en comfortabel.

Rust en Sport

Ga vanuit de hotelkamer rechtstreeks naar de Thermen met de panoramalift. Geniet en ontspan daar van de welverdiende rust. Of ga lekker sporten in de Sanasport Health Club. Dit is inclusief in de prijs inbegrepen.

Nijmegen historie

Nijmegen kent een rijke Romeinse historie die meer dan 2000 jaar teruggaat. Nijmegen was de grens tussen het Romeinse Rijk en de Germaanse gebieden. Van 71 tot 104 was daar het 10e legioen van de Romeinen gelegerd.

Een trip naar het oude centrum van Nijmegen is meer dan de moeite waard. De gemeente heeft ruim 180.000 inwoners. Nijmegen ligt op de zuidelijke oever van de Waal, bij de Waalsprong. Hier ontstond destijds een nederzetting van de Romeinse keizer Trajanus.

Van 1672 tot 1674 werd Nijmegen bezet door de Fransen. In 1678 werd een vredesakkoord gesloten tussen Frankrijk en Nederland.

In 1944 werd tijdens de oorlog zwaar gevochten in en rondom de stad om de Waalbrug. Beter bekend onder de naam Operatie Market Garden.

Kortom .. zoek en boek bij Sanadome hotel »

Winkelwagen