iParking Schiphol

Score:

Dus, je bent nieuwsgierig naar iParking Schiphol Valet Service? Zet je schrap voor een ritje vol informatie!

Het gaat hier om een club met meer dan 10 jaar ervaring in het parkeerwezen rond Schiphol. Net als een rockband hebben ze hun vaste line-up van chauffeurs. Ze zijn gek op old school service geven. Uiteraard mag je zelf oordelen. Verwacht niets minder dan topklasse en betrouwbaarheid van deze parkeerwonders.

iparking schiphol ervaringen

mandy-ann oostburg
mandy-ann oostburg
2023-07-26
Op tijd, betrouwbaar en vriendelijk personeel. We maken al jaren gebruik van hun service en nog nooit tegen gevallen.
Nathan Schuuring
Nathan Schuuring
2023-05-22
Erg prettige service met vriendelijke, behulpzame werknemers. Zelf ben ik erg voorzichtig met mijn auto en had ik mijn twijfels bij een dergelijke valet-service maar oprecht; ik kan dit bedrijf aanraden. Geen louche praktijken waarin bijvoorbeeld de auto voor iets anders gebruikt zou worden. In mijn auto zit namelijk een volgsysteem voor bijvoorbeeld diefstal en tijdens mijn vakantie was ik benieuwd waar de auto was neergezet. Gewoon netjes overdekt in de afgesproken voorwaarden en direct van Schiphol naar de parkeerplaats en direct van de parkeerplaats ook weer terug naar Schiphol. Dus wil je een veilige, prettige valet service voor Schiphol dan raad ik dit bedrijf aan!
Frank Bik
Frank Bik
2023-03-29
Alles perfect volgens afspraak geregeld Erg snel en efficiente werkwijze. Op de heenweg kunnen rijden tot vertrekhal, daar sleutel in geleverd. Op terugweg bij de landing meteen gebeld, auto stond al klaar toen we buiten kwamen, top!
Willem Huymans
Willem Huymans
2023-03-29
Eindelijk een Valet bedrijf die waar maakt wat ze beloven. Op tijd mijn auto ingeleverd en auto stond al op Schiphol voordat ik mijn bagage had. Service “old school” perfect 👍
Esther Napjus
Esther Napjus
2023-03-08
Alles naar wens verlopen. Nette medewerkers een snelle service en daarmee flinke tijdswinst. Voor herhaling vatbaar!
Schilderslabel
Schilderslabel
2023-03-06
Wij maken al jaren met volle tevredenheid gebruik van de betrouwbare valet-parkeerdiensten van iParking Schiphol. Ze zorgen met een team van nette fijne medewerkers dat de auto's altijd op tijd weer voor ons klaar staan. We raden ze zeker aan.
Jacco Hertog
Jacco Hertog
2023-02-13
Al jaren maak ik gebruik van de Valetparking service van iparking. Iparking blinkt uit in betrouwbaarheid, stiptheid en service!
Femke Adema
Femke Adema
2021-07-08
Auto met schade terug ontvangen en daarna ook nog hele discussie tussen Iparking en mijn leasemaatschappij. Omdat ze de schade niet willen vergoeden. Ik boek er nooit meer!!

Als je genoeg weet, reverveer dan gelijk via de oranje knop hieronder.

Hoe werkt iParking Schiphol

Hoe werkt dit allemaal? iParking Schiphol maakt parkeren zo gemakkelijk als het smeren van pindakaas op je boterham. Geen eindeloos wachten, geen marathons lopen naar je auto en je hoeft jezelf niet in een overvol busje te proppen. Hun plan? Een speciaal iemand (chauffeur, geen sprookjesfiguur) staat klaar voor je. Een belletje van jou en poef, alles wordt geregeld.

Reserveren

En hoe reserveer je deze wonderbaarlijke service? Simpel! Klik op de oranje knop onderaan deze pagina. Je krijgt dan een bevestiging in je inbox. Twee keer uitprinten en meenemen als je op reis gaat.

Als je op het punt staat om op Schiphol aan te komen, bel je ze gewoon even. Je chauffeur – je persoonlijke parkeerheld – wacht op je tussen vertrekhal 2 en 3. Geef hem de formulieren en hij regelt alles, inclusief het sjouwen met je bagage. Bij terugkomst bel je opnieuw en je auto komt naar je toe. Comfortabel en snel, zo kun je je reis vervolgen!

De missie van iParking Schiphol

Ze geloven in efficiëntie, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. De ‘i’ in iParking staat voor “individueel”. Elke klant is voor hen als een familielid – je bent geen nummer, maar een persoon! En dan nog dit, naast parkeren kunnen ze ook je auto wassen, tanken en zelfs een APK-check doen. Ze nemen alles uit handen, net als een persoonlijke butler.

Tarieven

Het mooiste van alles? Hun tarieven zijn all-inclusive. Echter, vermijd de vampiertoeslag door niet tussen 00:30 en 05:00 uur te parkeren – dit kost € 10,00 extra. En wil je dat je auto binnen slaapt, net als een verwende kat? Laat het ze dan weten bij je reservering, zodat ze hem lekker overdekt parkeren.

Aantal dagenTarief
1 dag€59,50
2 dagen€69,50
3 dagen€79,50
4 dagen€89,50
5 dagen€94,50
6 dagen€99,50
7 dagen€104,50
14 dagen€139,50
Kosten extra dag€5,00

Even opletten! Er zijn wel een paar “spelregels”. Als je last-minute boekt (minder dan 12 uur voor aankomst), moet je een extraatje van €15,00 betalen. Voorkom dit door minstens 12 uur van tevoren te reserveren. Niet te veel, toch?

Ook zonder reservering parkeren? Dat kan, mits er plek is. Maar bedenk wel dat het €15,00 extra kost vanwege de extra moeite die ze moeten doen. Het is alsof je een concert zonder kaartje binnenloopt, ze zullen je nog steeds met open armen ontvangen, maar het kost je wel iets meer.

Conclusie

Zo, dat was een hele rit, hè? Als je meer wilt weten over iParking Schiphol, klik hieronder op de oranje knop. Ze ontvangen je met open armen.

Veel plezier op je reis en vergeet niet om te genieten van de kleine dingen, zoals een probleemloze parkeerervaring! Zeg nou zelf, dat klinkt toch als muziek in de oren?

Winkelwagen