Goedkoop hotel boeken

Goedkoop hotel boeken

Goedkoop hotelletje boeken

Een goedkoop hotel boeken valt niet altijd even mee. Je struint het internet af en struikelt over de meest bekende aanbieders. Hmm .. toch misschien een andere site proberen? Je speurtocht gaat verder. Je weet dat je niet al te veel tijd hebt. Zoals altijd boek je je hotel weer op het laatste moment.

Het zou toch handiger zijn als er een website bestaat die alle bekende en beste aanbieders op één site hebben: BookingReus.nl!

Doorzoek razendsnel alle sites met een paar klikken.

Hoe werkt het

  • Vul de stad of hotel in van je dromen.
  • Vul de data in
  • Eventueel het aantal gasten
  • Vind je hotel …

Of je nu een hotelletje boekt voor Rome, Amsterdam, Madrid of Singapore .. Bookingreus.nl doorspit alle bekende sites. Zo krijg je de meeste goedkope hotels met reviews voorgeschoteld. Je bent niet meer afhankelijk van een paar sites. Makkelijk he?

Simpel en goedkoop een hotel zoeken en boeken wordt zo wel erg makkelijk. Nooit meer 10-tallen websites doorzoeken. Maar gewoon één site, waar alle aanbieders samenkomen.

Goedkoop hotel boeken zonder creditcard

Booking zonder creditcard of een hotel reserveren zonder aanbetaling. Dat is lekker makkelijk. Een hotelreservering zonder creditcard. Handig voor mensen die geen creditcard hebben. Reserveren en je hotel boeken met ideal. Of nog beter .. een hotel boeken zonder vooruitbetaling. Dat is boeken of reserveren zonder betaalmiddel. Geen creditkaart of andere betaalmiddelen nodig. Gewoon je hotel boeken en betalen bij aankomst. Dus contant betalen in het hotel.

Hotel boeken zonder creditcard

Wel is het handig om een creditcard bij je te hebben als je op vakantie gaat. Waar je hier gewoon met iDeal betaalt, is het in een ander land meer gebruikelijk om met cash te betalen. Laat je informeren of lees op het internet de gewoontes over je vakantieland.

Waar moet ik allemaal opletten

Goedkoop hotelletje boeken met 3 sterren

Een 3 sterren hotel boeken zonder vooruitbetaling? Of een 2 sterren hotel boeken en later betalen? Een goedkoop hotelletje wil niet altijd zeggen dat ze de minste sterren hebben. Kijk niet altijd naar de sterren. Behalve de sterren die bovenaan de hemel staan. Die zijn mooi! Hotelsterren is leuk, maar niet het belangrijkste. Lees vooral de reviews. Het voordeel van Bookingreus.nl is, dat je alle reviews te zien krijgt van alle boeking sites. En dat zijn er veel. Je bent dus niet afhankelijk van één site.

Hotel sterren

Kijk wat het hotel te bieden heeft. Bekijk de plaatjes en de ligging van het hotel. Veel sterren wilt niet perse zeggen dat het goed is. De sterren kunnen ook betekenen dat het hotel veel luxe heeft. Wil je dat? Of kom je alleen maar om te slapen?

Ga na wat je wilt. Dus kom je alleen maar om te slapen, dan heb je niet veel nodig. Afhankelijk in welk land je bent, ontbijt je lekker buiten de deur. Met andere woorden; eenmaal uit bed, zul je voorlopig het hotel niet meer zien. Dan ga je toch niet veel Euro’s uitgeven voor een hotel als je er toch niet de hele dag bent?

Een hotel met 3 sterren hoeft helemaal niet slecht te zijn in vergelijking met een meer sterren hotel. Het is maar net wat je wilt en wat je eisen zijn. Denk er dus goed over na.

Vergelijk data

Hotels boeken zonder reserveringskosten is interessant. Maar wat ook interessant is, is de data. Zo kan ook een duur hotel niet duur zijn op bepaalde data. Kom je een duur hotel tegen, kijk dan voor een andere check-in datum. Dezelfde hotel kan namelijk weer stukken goedkoper zijn op een andere datum. Daarom is het belangrijk om de data met elkaar te vergelijken. Uiteraard is dit alleen mogelijk als je flexibel bent.

Bekijk ook eens voor de gein het prijsverschil tussen doordeweekse dagen en het weekend. Soms levert dit leuke verassingen op.

Ook het moment wanneer je boekt kan het verschil maken. Boek je een aantal maanden van te voren, dan kan het je zomaar een hoop Eurootjes schelen. Dus vroeg boeken kan goedkoper zijn maar niet perse.

Ligging van het hotel

Zit jij het liefst elke dag aan het strand, dan ligt het voor de hand om een hotel dicht bij het strand te kiezen. Maar … vaak zijn de prijzen een stukken hoger vanwege de ligging. Dus kijk goed wat er meer te bieden valt. Zo zijn er genoeg hotels die wat verder van het strand af liggen en een stuk goedkoper zijn. Kijk dan ook hoe het openbaar vervoer is geregeld of dat je op je eigen beentjes naar het strand wandelt.

Goedkoop hotelletje boeken naar het strand

Ben je een cultuur-snuifer, dan is een hotelletje in het centrum wel wat. Ook dit kan prijzig zijn. Heb je niet een breed budget, probeer dan een hotel te vinden aan de rand van de stad. Ook hier weer natuurlijk even het openbaar vervoer checken. Zit je in een hele drukke stad? Dan is het openbaar vervoer een kwestie van overleven in plaats van plezier beleven. Houd daar rekening mee en weeg de voordelen tegen de nadelen af.

Kamertje of kamer

Kijk goed welke kamer je boekt. Je zult niet de eerste zijn die een kamer boekt die groter is dan je gewild had. Maar omgekeerd kan natuurlijk ook. Dus let goed op de kamers die je boekt. Een dure kamer is niet nodig. Bekijk goed de verschillen in kamers die het hotel te bieden heeft. Is het een suite of gewoon een kamer?

En vergeet je doel niet: Kom je om te slapen, dan is een ‘normale’ kamer ruim voldoende. Ga je op huwelijksreis en je wilt je partner flink verassen, dan ga je natuurlijk voor een suite of een chique kamer.

Faciliteiten

Een hotel boeken zonder vooruitbetaling is prettig. Maar misschien minder interessant als er niet de juiste faciliteiten aanwezig zijn. Voor sommige onder ons zijn faciliteiten belangrijk. Ga je behalve op vakantie ook aan het werk, dan is een wifi in het hotel misschien wel zo makkelijk. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om ergens in een cafeetje te gaan zitten. Gezellig hoor.

Neem je vaak wat eten en drank mee, kijk dan of je een koelkast op je kamer hebt. Zeker in een warm land is dat wel zo prettig. Even je fleswater of hapjes in de koelkast doen.

Verborgen kosten

Goedkoop hotelletje boeken naar New York

Voordat je de deal maakt, kijk goed waar je voor betaalt. Zijn er geen onnodige vinkjes aangezet welke onnodige kosten met zich mee kunnen brengen? Zijn er administratiekosten of komen er nog kosten bij? Zo kan iDeal gratis zijn terwijl het betalen met een creditkaart niet het geval is. En betreft het een hotel zonder boekingskosten?

  • In veel gevallen kun je een hotel boeken zonder creditcard. Dat maakt het annuleren een stuk makkelijker.
  • Kijk ook of je bijvoorbeeld apart toeristenbelasting en/of luchthavenbelasting moet betalen. Dit is per dag en persoon. Dit komt boven op het totaalbedrag.
  • Is de betaling inclusief reserveringskosten en of boekingskosten.

Annuleringskosten

Het voordeel van een hotel boeken zonder vooruitbetaling is dat bij annulering je geld niet weggegooid is. Echter heb je je creditkaart gegevens opgegeven? Dan moet je even kijken of er geen annuleringskosten zijn. Die kunnen alsnog worden afgeschreven.

Verder hanteert een hotel voorwaarden over de annulering van je kamer. Zo voorkom je onnodige kosten als je je kamer annuleert. Lees dus even goed de regeltjes.

Ontbijten en dineren

Inclusief of exclusief ontbijt? Zit je in een prachtig land, dan ligt het misschien wel voor de hand om gezellig buiten het hotel te gaan eten. Dus als je per ongeluk dit ontbijt-vinkje vergeet uit te zetten tijdens je reservering, dan kost dit een hoop extra geld. Dus kijk hier goed naar. Soms is het niet mogelijk om het uit te zetten. Dan hanteert het hotel het ontbijt als standaard in het pakket.

De bovengenoemde geldt natuurlijk ook voor het diner.

Ontbijt in je bed

Als laatste

Filter eens voor de gein op het goedkoopste hotel. Verbaas je wat je tegenkomt. Zo is de goedkoopste per definitie niet de slechtste. Je zult zien dat je echt wel leuke goedkope hotelletjes tegenkomt voor een prikkie.

Denk goed na in welke omgeving je de overnachting wilt doen. Bij het strand of dicht bij een evenement of bezienswaardigheid?

Welke kamer wil je? Een simpele of een kamer met alles erop en eraan?

Wil je ontbijt of ga je elke dag naar een cafeetje?

Hotel boeken zonder vooruitbetaling? Welnu, ben je goed voorbereid om je hotel te vinden.

BookingReus.nl gebouw en kantoor

Overige vragen

Hoeveel contant geld mag je meenemen op reis

In principe kun je zoveel meenemen als je wilt. Maar ..

Neem je minder mee dan € 10.000, dan is er niets aan de hand. Je hoeft geen aangifte te doen bij de douane.

Neem je meer mee, dan geldt het volgende:

  • Europa: Als je binnen Europa reist, mag je in principe meer dan € 10.000 meenemen. Alleen in sommige Europese landen moet je wel aangifte doen als het bedrag dus hoger is dan € 10.000.
  • Buiten Europa: Zodra je buiten Europa gaat reizen of je gaat juist Europa naar binnen, dan ben je verplicht om aangifte bij de douane te doen. Via de website van de belastingdienst moet een formulier downloaden.

Dus hotel boeken en achteraf betalen? Begin nu en vind je hotel!

Fijne vakantie!

Winkelwagen